• Team Up 2018

  Joint R&D project call

  De projectoproep is opegensteld sinds 01.02.2019 

  Wil je academische onderzoeksgroepen en industriële teams laten samenwerken om kennis te versterken, intellectuele eigendom uit academisch onderzoek over te dragen en nieuwe commerciële activiteiten te ontwikkelen? Schrijf je in voor het matchmaking evenement van de nieuwe oproep voor gezamenlijke R&D projecten.

  Lees meer

   

 • Rise shortlist 2018

  Rise  - Innovative Starters

  De shortlist is bekend!

  Met een subsidie van maximum €500.000 voor de uitvoering van een Strategisch Innovatieplan zet Rise – Innovative Starters elk jaar de meest innovatieve jonge Brusselse ondernemingen in de kijker. 5 kandidaten schopten het tot de volgende ronde. Wie zijn ze en wat doen ze?

  Ontdek de Rise shortlist

   

 • Rise shortlist 2018

  Co-create - Urban Resilience

  De opkomst van duurzame voeding in Brussel

  Wat beweegt er in Brussel op vlak van duurzame voeding? Ontdek het via de resultaten en aanbevelingen van 6 participatieve actieonderzoeksprojecten die we de afgelopen 3 jaar hebben gefinancierd

  Lees meer

   

 • Team Up 2018 slider

  Discover Innoviris

  Wil je meer weten over Innoviris?

  Ontdek nu de verhalen van onze begunstigden en de getuigenissen van onze werknemers!

  Lees meer

   

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris, het Brussels Instituut voor Onderzoek en Innovatie

Welkom op de website van Innoviris, het Brussels Instituut voor onderzoek en innovatie

Innoviris is het Brussels Instituut voor wetenschappelijk onderzoek. Het instituut heeft als taak onderzoek, ontwikkeling en innovatie te ondersteunen en te stimuleren via de financiering van vernieuwende projecten van Brusselse ondernemingen en onderzoekscentra.


News

Co-creatie voor een stedelijke veerkracht

Elke crisis is een kans is om te evolueren naar een duurzame en betere toekomst. Daarom ondersteunt Innoviris, via een financieringsprogramma voor co-creatieve projecten, onderzoek en ontwikkeling voor stedelijke veerkracht.

Infosessie 31/01 Active and Assisted Living: Sustainable Smart Solutions for Ageing Well

Ben je een KMO in de IT-sector of gezondheidszorg of ben je lid van een vereniging die werkt met oudere personen? Ga op zoek naar internationale partners dankzij het Active and Assisted Living (AAL) programma. De projectoproep van 2019 wordt in februari voorgesteld en heeft als thema 'Sustainable Smart Solutions for Ageing Well'. Geïnteresseerd? Schrijf je in voor de infosessie op 31 januari.

Projectoproepen

Evenementen

Vorige maand februari 2019 Volgende maand

februari
ZoMaDiWoDoVrZa
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728