Active & Assisted Living

Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / Active & Assisted Living
Home / Inhoud homepage / Projectoproepen / Active & Assisted Living

Active & Assisted Living

Wanneer 15-02-2017 09:00 tot
24-05-2017 12:00

De Active and Assisted Living projectoproep van 2017 is opengesteld

Het collaboratief onderzoeksprogramma Active and Assistive Living (AAL) heeft als ambitie de levenskwaliteit van ouderen te verhogen via het gebruik en de ontwikkeling van nieuwe ICT-oplossingen. De bedoeling is dat AAL-projecten in de twee tot drie jaar na de financiering via het gebruik van ICT en nieuwe oplossingen opportuniteiten creëren voor de Europese industrie. 

Het AAL programma heeft haar negende projectoproep opengesteld. Het thema van dit jaar is: “AAL PACKAGES/INTEGRATED SOLUTIONS - Packages integrating different solutions based on ICT to support active, healthy and independent living of older adults”

De projectoproep zal worden afgesloten op 24 mei 2017. 

Voor meer informatie kan je terecht op de website van het AAL-intiatief en op de website van Innoviris, op de verschillende pagina's met de toelatingscriteria voor de Brusselse stakeholders: 

 

Op 6 en 7 maart organiseert het AAL programma een informatiesessie en een netwerkevenement voor de actoren die een project voor deze oproep voorbereiden. Wil je deelnemen aan deze infodag? Neem dan een kijkje op deze webpagina.

 

Je contacpersoon bij Innoviris

** IMAGE DESCRIPTION **

Beata Bibrowska

International Projects Advisor

Strategic Research Team

Tel. +32 2 600 50 22
bbibrowska@innoviris.brussels